Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Οι παραστάσεις του Θεάτρου Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο για το σχολείο σας!








Αγαπητοί φίλοι,

Το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο “White Puppet” ξεκίνησε τη Νέα Θεατρική Σεζόν, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης!
Σας προτείνουμε τις παραστάσεις μας, που μπορούν να παιχτούν στο @Χώρος Τέχνης Ασωμάτων, (οδός Αγ.Ασωμάτων 6, Θησείο) ή στο χώρο σας!
Οι παραστάσεις μας απευθύνονται στα βρέφη από 10 μηνών και σε παιδιά  έως 8 ετών, είναι πρωτότυπες, με ηθοποιούς και κούκλες, Sand Art (ζωγραφική με άμμο) και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!

ΟΙ ΠΑΡΑΣΤAΣΕΙΣ:

"ΜΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΜΟΥΘΑΚΙ" Η “Μαμά για το Μαμουθάκι” είναι μια μαγική, τρυφερή ιστορία για παιδιά 2,5 έως 6 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και τεχνική sand-art (ζωγραφική με άμμο), πάνω στην έννοια Μαμά, που θα αγγίξει τις καρδιές των μικρών και μεγάλων θεατών!

"ΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ" Μια παράσταση για βρέφη από 10 μηνών έως παιδιά 2,5 ετών, τρυφερή, χαρούμενη, γεμάτη εκπλήξεις, χρώματα, μουσική, χορό, που το παιδί μαζί με τους ηθοποιούς και κούκλες- ήρωες του παραμυθιού θα κάνει ένα πρώτο μαγικό ταξίδι στο κόσμο του θεάτρου!

"Ο ΤΟΥ-ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ" Μια παράσταση για βρέφη από 10 μηνών έως παιδιά 2,5 ετών, όπου οι   μικροί θεατές ταξιδεύουν στο παραμύθι, ανακαλύπτοντας τον υπέροχο κόσμο μας!

'Η ΚΑΛΤΣΟΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ" Μια ξεκαρδιστική παράσταση για παιδιά από 3 έως 8 ετών, για την απίθανη περιπέτεια μιας παρέας από κάλτσες, που θέλανε να ξεφύγουν από τη ρουτίνα και να φτιάξουν τον δικό τους υπέροχο και μοναδικό!

“Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ”  Ένα μαγικό ταξίδι, με το Μικρό Πρίγκιπα, στον κόσμο της εμπιστοσύνης, της  χαράς και της ευτυχίας, για την ανακάλυψη της ουσίας της ζωής, για όλες τις ηλικίες ( από 4 ετών).

"ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ" (μια παράσταση για παιδιά 1,5-5,5 ετών με τεχνική SAND ART (ζωγραφική με άμμο), με ηθοποιούς και κούκλες στην οποία τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά)

"Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ" (κουκλοθεατρικό μιούζικαλ για παιδιά 2,5-5,5 ετών, πρωτότυπα διασκευασμένο, με πολλά τραγούδια, μουσική, ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών)

"ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ" (μια πρωτότυπη διασκευή του κλασικού παραμυθιού με ηθοποιούς και κούκλες για παιδιά 2,5-5,5 ετών, με πρωτότυπη μουσική του Πλάτωνα Ανδριτσάκη)

"ΠΕΤΑ, ΛΟΥΔΑ!" (μια παράσταση για παιδιά 2,5-5,5 ετών με τεχνική SAND ART (ζωγραφική με άμμο), με ηθοποιούς και κούκλες στην οποία τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά)

"ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ" (μια πρωτότυπη παράσταση για παιδιά 1,5-5,5 ετών με ηθοποιούς και κούκλες, πολλά χρώματα και μουσική, ειδικά προσαρμοσμένα για την συγκεκριμένη ηλικία κείμενο και μηνύματα)

"ΤΟ ΠΑΝΤΖΑΡΑΚΙ" (μια παράσταση για παιδιά 3-6 ετών, όπου συμμετέχουν όλα τα παιδιά θεατές και 11 από αυτά θα φορέσουν τα κοστούμια και θα παίξουν στη σκηνή μαζί με τους ηθοποιούς και κούκλες!)

"ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΡΕΜΗΣ" (μια παράσταση για παιδιά 2,5-6 ετών, με ηθοποιούς και κούκλες πολλά μηνύματα, ενεργή συμμετοχή των παιδιών στις περιπέτειες των ηρώων, όπου στο τέλος τα παιδιά μαζί με τους ήρωες του παραμυθιού θα πάρουν μουσικά όργανα και θα φτιάξουν μια ορχήστρα στη σκηνή!)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ (Γιορτινές παραστάσεις με ενεργή συμμετοχή των παιδιών)

"Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ" (για παιδιά 3,5- 7 ετών )
"ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΧΙΩΝΑΝΘΡΩΠΩΝ" (για παιδιά 2,5- 5,5 ετών)
 "ΜΑΓΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ" (για παιδιά 1,5- 3 ετών)

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις παραστάσεις μας μπορείτε να δείτε στο blog μας irinaboikotheatre.blogspot.gr

Για κλείσιμο παραστάσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
στο τηλέφωνο 6973-631659 Ιρίνα Μπόικο  και στο email irinaboiko@yahoo.gr

Με τις καλύτερες ευχές,

Ιρίνα Μπόικο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου