Εργαστήρια

Αγαπητοί γονείς!


Οι ηθοποιοί του Θεάτρου Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο WHITE PUPPET παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ για ΒΡΕΦΗ από 10 μηνων και ΠΑΙΔΙΑ εώς 8 ετών.


Ανάπτυξη λόγου, μουσική, τραγούδι, κίνηση, ζωγραφική, ασκήσεις λεπτής κινητικότητας, μέθοδος Μοντεσσόρι και σαφώς, το κουκλοθέατρο!


Τι θα κάνουν τα παιδιά:


- Θα παίξουν

- Θα μάθουν 

- Θα αγγίξουν

-θα τραγουδήσουν

-θα χορέψουν

-θα φτιάξουν τα δικά τους παραμύθια

-Θα κατασκευάσουν βιβλία

-θα φτιάξουν κούκλες

- Θα γελάσουν 

- Θα εντυπωσιαστούν

-Θα περάσουν αξέχαστα!


Διάρκεια του προγράμματος, μέρα και ώρα ρυθμίζονται κατόπιν συνεννόησης.

Πληροφορίες στο 6973631659.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
για παιδιά από 2,5 έως 6 ετών και τους γονείς τους.

SAND - ART THEATRE

Αγαπητοί φίλοι,

Το Θέατρο Κούκλας μας, παρουσιάζει

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
για παιδιά από 2,5 έως 6 ετών και τους γονείς τους.

SAND - ART THEATRE

Τα παιδιά θα φτιάχνουν παραμυθένιες ιστορίες, ζωγραφίζοντάς τις με την άμμο,σε συνδυασμό με το Θέατρο Κούκλας και το Θέατρο Σκιών.
Στο Εργαστήρι μας όλοι, μικροί και μεγάλοι, θα ανακαλύπτουν το δημιουργό μέσα τους, χάρις στην επαφή με αυτή την υπέροχη τέχνη, της ζωγραφικής με άμμο, θα ανοιχτούν οι καλλιτεχνικοί τους ορίζοντες, θα αναπτύσσεται η φαντασία τους!
Η δημιουργική φλέβα, που κάθε παιδί θα ανακαλύψει στα εργαστήριά μας, θα αναπτύσσει και τους άλλους τομείς της ζωής του παιδιού.
Ειδικά για τα μικρά παιδιά, το εργαστήρι αυτό έχει μεγάλο όφελος: αναπτύσσονται οι λεπτές κινητικές ικανότητες των δακτύλων, που έχουν μεγάλη σημασία για την ανάπτυξη του εγκεφάλου του παιδιού.

ΠΑΙΞΤΕ! ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΕ! ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!

  


Αγαπητοί φίλοι!

Το Θέατρό μας οργανώνει στο χώρο μας ή στο χώρο σας Εργαστήρια Κατασκευής Θεατρικής Κούκλας για παιδιά και γονείς.Ελάτε να φτιάξουμε μαζί κούκλες, σκηνικά, κοστούμια, ιστορίες και παραμύθια και να δημιουργήσουμε μαζί μια παράσταση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου