Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Σεμινάριο συγγραφής παραμυθιού με ήρωα το παιδί σας !

Αγαπητοί φίλοι!

Το Θέατρο Κούκλας μας "People & Puppets' Svit" (irinaboikotheatre.blogspot.gr) σε συνεργασία με το Μικρό Πολυτεχνείο οργανώνουν ένα δημιουργικό και πρωτότυπο σεμινάριο!

«The Story Teller is me»

Ταχύρρυθμο Σεμινάριο Συγγραφής Παραμυθιού

Είστε γονείς; Μήπως είστε η νονά ή ο νονός; Η θεία, ο θείος, η γιαγιά ή ο παππούς; Ή μήπως απλά θέλετε να πείτε ένα πρωτότυπο παραμύθι σε ένα παιδί που αγαπάτε και να του το κάνετε δώρο μέσα στις γιορτές;

Τότε αυτό το δημιουργικό workshop σας αφορά!

Συντονισμός : Ιρίνα Μπόικο

Διάρκεια : Δύο ομαδικές συναντήσεις δίωρες τα Σάββατα 5 & 12/12 από 11:00 ως 13:00. Μία ατομική συνάντηση με κάθε συμμετέχοντα διάρκειας περίπου μιας ώρας κατόπιν συνεννόησης .

Λίγα λόγια για το «ΤΗΕ STORY TELLER IS ME»

Το Μικρό Πολυτεχνείο και η Ιρίνα Μπόικο οργανώνουν ένα πρωτότυπο σεμινάριο συγγραφής παραμυθιού με ήρωα το παιδί σας και στόχο τη δημιουργία ενός audiobook με τη φωνή σας!

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τρείς δίωρες συναντήσεις από τις οποίες οι δύο πρώτες είναι ομαδικές και η τελευταία ατομική, όπου μετά από πρόβα, θα γίνει η εγγραφή του παραμυθιού που θα γράψει κάθε συμμετέχων στο στούντιο ηχογράφησης του Μικρού Πολυτεχνείου με τη δική σας φωνή !

Αν λοιπόν είστε γονείς ή συγγενείς, η νονά ή ο νονός, η θεία, ο θείος, η γιαγιά ή ο παππούς και σας αρέσει η ιδέα να κάνετε δώρο ένα πρωτότυπο παραμύθι στο παιδί που αγαπάτε τότε αυτό το δημιουργικό workshop είναι για σας!

Ξυπνήστε το δημιουργικό πνεύμα μέσα σας και πιστέψτε πως μπορείτε να γράψετε εσείς οι ίδιοι ένα παραμύθι. Μαζί θα δημιουργήσουμε ένα πρωτότυπο ,μοναδικό και σπουδαίο δώρο για τα παιδιά, στις γιορτές που πλησιάζουν!

Κρατείστε θέσεις στο «The Story Teller is me» καθημερινά στο 2103243306

To Πρόγραμμα του Σεμιναρίου:

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, 11.00 -13.00

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου. 11.00 – 13.00

Η τρίτη συνάντηση και η εγγραφή στο στούντιο ηχογράφησης θα γίνει με τον καθένα ξεχωριστά κατόπιν συνεννόησης.

ΜΙΚΡΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Πλ.Αγ.Ασωμάτων 7 ,Θησείο

Τηλέφωνο κρατήσεων 2103243306

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου