Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

Οι παραστάσεις του "People & Puppets' Svit" στην Πάτμο

Αγαπητοί φίλοι,
 
Το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο “People & Puppets' Svit”, στις 28 και 29 Ιουνίου θα παρουσιάσει στην Πάτμο παραστάσεις με ηθοποιούς και κούκλες, για παιδικό και ενήλικο κοινό.
 

Αναλυτικά μέρες και ώρες παραστάσεων:

Σάββατο 28 Ιουνίου στις 19.30 και Κυριακή 29 Ιουνίου στις 11.00 - “Πολύχρωμο Παραμύθι”, μια παράσταση για παιδιά 2-6 ετών, με πολλά χρώματα,πολλή μουσική, κούκλες ανθρώπινου μεγέθους και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

Κυριακή 29 Ιουνίου στις 19.30 “Πέτα,Λούδα!”, μια μαγική παράσταση με ηθοποιό,κούκλες, τεχνική Sand-Art(ζωγραφική με άμμο) και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

Επίσης, την Κυριακή στις 12.15, θα γίνει Δημιουργικό Εργαστήρι, για παιδιά από 4 ετών και τους γονείς τους, όπου θ φτιάξουμε μια γαντόκουκλα και θα παρουσιάσουμε μια παραμυθένια ιστορία.
 
 

Κυριακή 29 Ιουνίου στις 21.00, θα παρουσιαστεί μια παράσταση για ενήλικο κοινό(μπορούν να την παρακολουθήσουν και παιδιά άνω των 10 ετών), “Ο Δρόμος προς τη Θάλασσα”, ένα μαγικό και τρυφερό εικαστικό πολυθέαμα, με ηθοποιό, κούκλες και τεχνικήSand-Art (ζωγραφική με άμμο) για την αναζήτηση της Ευτυχίας.
 
Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο KOUKOUMAVLA COFFEE BAR ARTS AND CRAFTS, στη Σκάλα Πάτμου.
 
Θα χαρούμε να σας δούμε στις παραστάσεις μας!

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου