Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Εσύ έχεις παίξει στο "Παντζαράκι " ; :-)

Αγαπητοί φίλοι !

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου , στις 12:15 εκτάκτως, αντί για την παράσταση "Ο Λύκος και τα Εφτά Κατσικάκια" θα παιχτεί η παράσταση "Το Παντζαράκι"!

Μια μοναδική, διαδραστική παράσταση στην οποία τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φορέσουν κοστούμια και να παίξουν στη σκηνή μαζί με ηθοποιούς και κούκλες!

"Το Πατζαράκι" τα τελευταία 9 χρόνια έχει ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία και φέρνοντας χαρά στους μικρούς και μεγάλους !

Η παράσταση απευθύνεται στα παιδάκια 3,5-6 ετών, και για πιο μικρούς θεατές, την Κυριακή όπως πάντα στις 11:00 θα παιχτεί η παράσταση "Οι Μουσικοί της Βρέμης στο Δρόμο των Ονείρων" για παιδιά 1,5-4 ετών.

Σας περιμένουμε στο Μικρό Πολυτεχνείο (Πλ. Αγίων Ασωμάτων 7, Θησείο, τηλ. κρατήσεων 210-3243306, 697-3631659)

"Το Παντζαράκι "

Μια φορά και έναν καιρό δύο φίλοι ξεκίνησαν να πουν ένα παραμύθι. Στην πορεία όμως τσακώθηκαν! Ποιο παραμύθι ήταν καλύτερο; Ένα τρομακτικό ή ένα τρυφερό; Και δεν θα γινότανε καν η παράσταση, αν δεν βοηθούσαν τα παιδιά! Έντεκα παιδιά από το κοινό, θα ανεβούν στην σκηνή θα φορέσουν τα ήδη έτοιμα κουστούμια και θα παίξουν μαζί με τους ηθοποιούς και τις κούκλες στην παράσταση, αφού κάνουν ειδική προετοιμασία πίσω από την σκηνή με έναν από τους ηθοποιούς!

Μαζί τους ένα σκιάχτρο και ένα παντζαράκι που μεγαλώνει καθ' όλη την διάρκεια της παράστασης...τόσο πολύ που χρειάζεται διαρκώς η βοήθεια των θεατών για να συνεχιστεί η ιστορία!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου